Over Ons

Waarom de Wereld verbeteren?


Seedforfood ontwikkelt en distribueert de makkelijkste zaai-het-zelf-groente, in samenwerking met Natuurmonumenten

Duurzame Droom

Willen we niet allemaal wat meer verantwoordelijkheid nemen voor onze omgeving? En steeds bewuster met voeding omgaan? Positief kritisch zijn tegenover de herkomst en productie van wat we eten of drinken?

Deze diepere behoefte is reden voor Seedforfood om eerlijke natuurlijke producten te ontwikkelen en op de markt te brengen. Groene producten waarmee we weer dichter bij de natuur en de oorsprong van ons voedsel gebracht worden. Zo willen we een betere kwaliteit van eten en leven bevorderen.

Seedforfood wil iedereen in staat te stellen z’n eigen groenten en kruiden te telen. Gewoon thuis, zonder al te veel gedoe, met het aanstekelijke assortiment van Bag-to-Nature. Heel natuurlijk en volledig te recyclen. Want de wereld kan wel wat hulp gebruiken.


Pure Passie

Passie heeft voor ons vele betekenissen. Vuur, gedrevenheid, hartstocht, opwinding, energie en liefde. Alles wat groeit heeft energie nodig. Maar dat alleen is niet voldoende. Zonder de hartstocht en de liefde zal het nooit veel worden. Juist daarom is onze passie voor de natuur, gecombineerd met de liefde voor lekker en gezond eten, de ideale voedingsbodem voor Seedforfood.

Wij zijn gedreven om de mooiste zaden en grondsoorten voor jou uit te kiezen om de beste en lekkerste resultaten mee te bereiken. Je hoeft onze passie natuurlijk niet op dezelfde manier te delen maar wanneer je de plantjes met liefde en aandacht verzorgt, zul je dat in het resultaat zeker terugzien.